Detinem competenta necesara pentru certificarea produselor. Laboratorul de metrologie al societatii este atestat de catre BJML Vaslui.

Preocupata permanent de imbunatatirea de ansamblu a activitatii, firma noastra a implementat si mentine un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele ISO 9001:2000 – societatea a obtinut certificarea Germanischer Lloyd in anul 2001. De atunci firma noastra a fost recertificata periodic ajungand astazi ca certificarea sa fie conforma versiunii actuale a standardului SR EN ISO 9001:2015 iar organismul de certificare DNV Romania.

TEHNOUTILAJ a obtinut autorizare ISCIR pentru lucrari de sudura, pentru montarea si repararea recipientelor metalice stabile sub presiune continand lichide toxice si inflamabile, pentru repararea utilajelor de ridicat si a motostivuitoarelor.

Lucrarile de sudura sunt executate de catre sudori autorizati ISCIR, in conformitate cu procedee omologate.

Avem personal calificat si echipament adecvat pentru efectuarea de echilibrari dinamice de inalta precizie. In primul semestru al anului 2007 s-a finalizat constructia unui spatiu special destinat efectuarii acestei activitati.

Detinem competenta necesara pentru certificarea produselor. Dispozitivele de masurare sunt etalonate sau verificate la intervale specificate in cadrul laboratorului propriu de metrologie.